TEHNOLOGIE REVOLUTIONARA: VIZUALIZAREA 3D A LOCUINTELOR SE POATE REALIZA IN CEL MAI CONFORTABIL MOD

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Evoluţia tehnologiei schimbă întreaga lume cu o viteză ameţitoare, iar scenarii care azi par de domeniul fantasticului ar putea deveni rutina zilnică pentru mulţi dintre noi, peste numai câţiva ani. De exemplu, vă puteţi imagina vizionarea locuinţei pe care vreţi să o cumpăraţi, fără să plecaţi de acasă? Acest lucru este deja posibil, printr-un sistem 3D complex care prezintă chiar şi detaliile proprietăţii cu o fineţe atât de mare încât deplasarea nu mai are sens. De asemenea, dronele, tabletele, telefoanele mobile şi internetul sunt parte necesară a industriei imobiliare şi a revoluţiei tehnologice care a început.
Tabletele şi telefoanele mobile au început să ocupe un loc atât de important în viaţa fiecăruia dintre noi, încât specialiştii din imobiliare şi-au dat seama că nu mai pot funcţiona eficient, folosind tehnologiile de până acum. Una dintre schimbările revoluţionare este prezentarea 3D a proprietăţilor. Aceasta poate fi folosită acasă la client sau la sediul agenţiei, iar cumpărătorul poate viziona mai multe proprietăţi aflând despre ele tot atâtea detalii cât ar fi aflat şi în cazul unei vizionări fizice. Momentan, vizionările 3D sunt privilegiul câtorva, dat fiind costul încă ridicat, aferent unei descoperiri relativ noi.
„Vizionările 3D obişnuiau să fie foarte scumpe anii trecuţi, dar acum, odată cu trecerea timpului şi a producerii în masă a instrumentelor necesare, preţul a început să scadă masiv. În următorii câţiva ani ar trebui să folosim exclusiv vizionările 3D ale proprietăţilor”, arată Dave Eisenberg, fondatorul Floored, una dintre companiile care oferă asemenea servicii.
Pe termen scurt sau mediu, măsurătorile făcute cu mâna vor fi perimate, insa până atunci, tehnologia poate fi accesibilă când este folosită la scară mică. Sunt deja mai multe birouri de design şi arhitectură care au implementat sistemul 3D pentru a veni în ajutorul clienţilor lor.
O altă tehnologie care sună nerealist este folosirea dronelor în imobiliare. Oamenii sunt obişnuiţi să asocieze dronele cu misiunile militare dar, în realitate, acestea sunt deja folosite de diverse industrii, pentru a comunica produse mai eficient decât până acum. Domeniul imobiliar nu face excepţie.
Tabletele, telefoanele mobile şi social media sunt vitale pentru marketarea oricărui produs. Acestea sunt schimbările majore pe care le putem aştepta în următorii ani, dar revoluţia tehnologică a început deja, la nivel micro. Acum, datorită aplicaţiilor mobile, un client poate să primească oferte de proprietăţi potrivite nevoilor lui chiar în momentul în care trece pe lângă una dintre ele, astfel încât să o poată viziona imediat. De asemenea, agenţii imobiliari au început să îşi construiască şi să prezinte dosare de proprietăţi pe tabletă în loc să folosească mape şi hârtie. Chiar şi contractele pot fi semnate prin instrumente mobile. De asemenea, comunicarea de tip social media a devenit vitală pentru dezvoltarea unui brand iar tehnologia cloud a revoluţionat modul în care se fac afacerile.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus