TELEKOM ROMANIA SI PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In decursul saptamanii trecute, Telekom Romania, compania ce a reunit operatorii de telefonie Cosmote Romania si Romtelecom, a scos la vanzare un pachet de proprietati, din care face parte cladirea emblematica, Palatul Telfoanelor.
Operatorul german Deutsche Telekom, isi face tot mai simtita prezenta in piata imobiliara, dorind sa gaseasca un singur sediu in care sa se deruleze toate operatiunile Telkom Romania.
"Am iniţiat un proiect privind un singur sediu central. Este un proces complex, supervizat de Deutsche Telekom. În paralel, există o corespondenţă intensă de informare a acţionarilor în legătură cu această operaţiune. Este clar că vom face acest pas, dar este un proiect care va lua timp. Decizia va fi luată în acest an, iar boardul va pronunţa în una din următoarele şedinţe", au declarat pentruECONOMICA.NET reprezentanţi Telekom România.
Singurul proiect de birouri de anvergură, cu poziţionare excelentă şi cu o suprafaţă totală închiriabilă de 150.000 de mp, este Globalworth Campus, care va fi construit deasupra staţiei de metrou Pipera.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus