TENDINTA DE CRESTERE A INFRACŢIUNILOR ECONOMICE. CARE SUNT CELE MAI AFECTATE INDUSTRII?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tehnologia devenit principalul vehicul pentru comiterea infracţiunilor economice, în toate domeniile de activitate. Cel mai recent sondaj al companiei de consultanţă PwC arată că 25% dintre respondenţi au fost vizaţi de criminalitatea informatică, în timp ce 37% au fost victimele criminalităţii economice, procent în creştere faţă de anii anteriori.

Infracţionalitatea economică persistă în ciuda eforturilor continue de a o combate. Nicio organizaţie, indiferent de mărime, în orice colţ al lumii, nu este imună la impactul fraudei şi al altor infracţiuni economice”, consideră Cornelia Bumbăcea, reprezentant PwC România.

Cele mai comune forme de infracţionalitate economică, potrivit PwC Global Economic Crime Survey:

  • Furtul (reclamat de 69% dintre intervievaţi)
  • Frauda în procedurile de achiziţii (29%)
  • Corupţie (27%)
  • Criminalitate informatică (24%)
  • Frauda contabilă (22%)
  • Alte infracţiuni: spălarea de bani, furtul intelectual sau de date, frauda ipotecară şi cea  fiscală

Criminalitatea economică este predominantă în Africa, unde 50% dintre respondenţi s-au declarat ca fiind victime ale acesteia, procentul fiind totuşi în scădere faţă de anii trecuţi. Este urmată de America de Nord (41%), Europa de Est (39%), America Latină şi Europa de Vest (35%), Asia-Pacific (32%) şi Orientul Mijlociu (21%). Infracţiunile economice au fost constatate în nu mai puţin de 65 de ţări şi regiuni. Cel mai înalt nivel a fost raportat de respondenţii sud-africani (69%), însă o creştere galopantă a fost înregistrată şi în Ucraina ( 63%, de la 36%  acum trei ani), Rusia (60% faţă de 37% în 2011) şi Australia (57% faţă de 47% în 2011).

Citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus