TENDINTA DE CRESTERE A PRETURILOR IN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu realizat de ING International Survey Homes and Mortgages 2017, un procent de 59% din europenii intervievati cred ca preturile de pe piata locuintelor se vor majora in urmatorul an. Au fost invitati sa-si exprime parerea 15.000 de oameni din 15 tari diferite ale Europei. 
Aproape trei sferturi dintre românii respondenti (72%), consideră că preţul caselor va creşte în urmatoarele 12 luni. Astfel, Romania conduce in clasamentul europenilor ingrijorati de majorarea preturilor din piata imobiliara, urmati la mica distanta de Spania (66%) şi Cehia (65%).
„Clasamentul poate fi explicat prin faptul că cele trei ţări au o economie în creştere. Faţă de studiul realizat anul trecut, numărul românilor care sunt pesimişti în legătură cu evoluţia preţurilor a crescut cu 20 de puncte procentuale, cea mai mare creştere dintre ţările europene; de menţionat însă că aceştia se aşteaptă la o creştere uşoară", informeaza studiul citat.
Conform ultimelor date ale Fondului Monetar Internaţional indică o creştere constantă în unele ţări a preţurilor pentru locuinţe relativă la venituri, ceea ce înseamnă ca acestea devin mai puţin accesibile. C
oncluzia la care s-a ajuns prin studiul comandat de ING  a fost una asemanatoare cu cea a FMI-ului, astfel trei din cinci (61%) europeni considera ca locuinţele sunt prea scumpe.
În Europa, două din cinci persoane (41%) care şi-au bugetat costurile totale pentru o locuinţă recunosc că au depăşit sau au fost la limita de sus a sumei bugetate iniţial. În plus, un sfert (23%) dintre respondenţii europeni au cheltuieli de mentenanţă sau administrative mult mai mari decât anticipaseră. Nu mai puţin de 20% dintre respondenţi se confruntă cu dificultăţi în plata ratei sau chiriei la casă.
„Europenii vâd întregul proces de a-şi căuta o casă destul de scump; mulţi dintre ei au ajuns cu cheltuielile la limita de sus sau le-au depăşit iar unii au costuri recurente acum mult mai mari decât au estimat. În consecinţă, mulţi resimt dificultăţile de a plăti rata sau chiria la casă în fiecare lună", a declarat Nathalie Spencer, specialist comportamental ING.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus