TENDINTA DE CRESTERE A PRETURILOR IN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale din Romania, calculat de catre EPS (Eurobank Property Services, subsidiara a grupului Eurobank), a inregistrat o crestere trimestriala de 1,1% in al treilea trimestru al anului 2017. 
In ultimul an, tendinta de crestere a preturilor in imobiliare a fost una rapida. Preturile s-au majorat considerabil, cu 9,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Pe fondul evoluţiei pozitive din ultimii cinci ani, cu o medie anuală de 2,1%, creşterile trimestriale recente susţin tendinţa de revenire a pieţei româneşti. Această prognoză este confirmată şi de indicele preţurilor din Bucureşti, care şi-a continuat parcursul ascendent de la an la an, cu o valoare de 7%, respectiv de indicele Bucureşti-periferic, cu 6%, comparativ cu trimestrul al III-lea din 2016", se arata in studiul Eurobank Property Services.
Din cele opt diviziuni ale Romaniei, sase au urmat tendinta de crestere trimestriala a preturilor, iar doua au evoluat negativ.
Cea mai mare crestere, de 3,2% a fost in Regiunea Centru, urmată de regiunile Moldova si Vest cu 2,3%, respectiv 2%. Cea mai mare scădere, de -1,1%, s-a inregistrat in regiunea Nord.
In Bucuresti, pretul locuintelor noi au continuat sa creasca anual cu peste 2,3%, contribuind la cresterea de 3,1% a locuintelor noi la nivel naţional.
Astfel, noul indice al preturilor rezidenţiale EPS indica o creştere a pietei, mai accentuata in orasele mari ale tarii. 


stirea integral aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus