TENDINTA PRETURILOR IN IMOBILIARE IN 2014 ESTE INCURAJATOARE. CE PRETURI VOM AVEA IN 2015 LA APARTAMENTE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Preturile imobilelor au inceput sa-si opreasca scaderea pe parcursul anului 2014, iar expertii imobiliari spun ca in 2015 preturile apartamentelor noi ar putea chiar incepe sa cresca.
In unele judete, preturile apartamentelor chiar  au crescut in 2014, cele mai importante cresteri inregistrandu-se in judetele Buzau, Braila si Timisoara.
Capitala ramane si in acest an cel mai scump oras si din punct de vedere al preturilor imobilelor, chiar daca fata de 2008 preturile au inregistrat o scadere de 53% - in 2008, pretul mediul pe metru patrat util al unui apartament era de 2264 euro.

Preţul mediu cerut pe metru pătrat util este  de 1.056 de euro la finalul anului 2014, aici inregistrandu-se o creştere de 1,5% faţă de nivelul înregistrat în urmă cu 12 luni. 

Potrivit aceluiasi studiu, apartamentele vechi din Capitală costă 1.005 euro pe metru pătrat, în creştere cu 0,7% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2013, iar pe segmentul de apartamente noi, pretul mediu pe mp util este de 1.135 euro pe metru pătrat, cu 2,6% mai mică faţă de acum un an.
In anul 2014, apartamentele cu 2 camere au rams in continuare cele mai cerute, iar modalitatea de achizitie este in peste 50% din cazuri Program Prima Casa, program ce va continua si in 2015.

Care credeti ca va fi evolutia preturilor la apartamente in 2015? Trimiteti pe adresa redactiei ( office@sudimobiliarexpert.ro ) parerile dumneavoastra.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus