TENDINTE IN PIATA IMOBILIARA - STAGNARE SAU CRESTERE DE PRETURI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Exista chiar semne ca, in curand, vom inregistra o crestere usoara a preturilor, se arata într-un comunicat al EPS. 
"
Indicele naţional care a crescut cu 0,5% în al treilea trimestru al anului 2014, menţine perspectiva preţului stabil calculată în trimestrele anterioare. Cu toate acestea, de la începutul anului, evoluţia acestui indicator a înregistrat o scădere cu aproximativ 1% . Stagnarea recentă a preţului, combinată cu modificarea de -2,1% pe an ca medie în ultimii cinci ani, sugerează în primul rând că scăderea iniţială calculată în acea perioadă s-a încheiat şi în al doilea rând că, stagnarea preţului pe piaţa rezidenţială din România continuă fără a se înregistra revenirea preţului deocamdată", declara cei de la EPS.

Evoluţia indicilor rezidenţiali de preţ calculaţi de EPS sugerează sfârşitul scăderii generalizate a preţurilor, succedată de o stagnarea a preţurilor, mai evidentă în marile oraşe.

"Faptul că indicele agregat naţional poate fi rezultatul a două tendinţe concurente de creştere şi scădere a preţurilor, în acelaşi timp cu o uşoară redresare a pieţei de primă importanţă (Bucureşti Centru) sugerează că stagnarea preţurilor ar putea fi de scurtă durată şi creşterea indicelui ar putea fi posibilă în curând", explică sursa citată.

Indicele calculat la nivel de Bucureşti a scăzut cu 0,5% în ultimul trimestru, inversând uşoara tendinţă de creştere înregistrată în trimestrul precedent. Cu toate acestea, indicele Bucureşti Centru a crescut cu 1,6% în ultimul trimestru, în timp ce indicii pentru Bucureşti Periferie şi judeţul Ilfov au prezentat o uşoară creştere negativă a preţului în trimestrul analizat.

Cele opt diviziuni ale României pot fi separate în două grupe egale, patru diviziuni situate în centrul şi vestul ţării înregistrează tendinţe de creştere şi un număr egal de diviziuni situate în sudul şi sud-estul României înregistrează tendinţe de scădere.

Moldova conduce în rândul diviziunilor cu creşteri de preţuri, cu o creştere de 3,2% de la an la an şi o creştere de 2,6% în ultimul trimestru, urmată de Vest, Nord şi Centru, toate cu evoluţii pozitive trimestriale şi de la an la an.

Diviziunea Dunăre şi Marea Neagră a înregistrat cea mai abruptă reducere a preţului de la an la an cu -4,1% urmată de Sud, Muntenia şi Bucureşti-Ilfov, toate cu evoluţii trimestriale similare.

Vezi stirea integrala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus