TEREN IN SUPRAFATA 24.000 DE KM PATRATI SCOS LA VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un teren din Australia, in suprafata 24.000 de km patrati a fost scos la vanzare pentru 325 de milioane de dolari. Terenul  Anna Creek Station apartine unei familii de fermieri de traditie veche. 
Are un septel de 185.000 de animale si realizeaza 1,3 % din productia de carne de vita din Australia, fiind unul dintre cei mai mari exportatori din domeniu catre Asia. Dimensiunea acestuia este mai mare decat suprafata Sloveniei sau Israelului.
Pentru a il putea vizita in intregime ai nevoie de aproape o saptamana, ar fi mai indicat un avion pentru acest lucru. 
Aceasta ferma de mari proportii, are deja 30 de potentiali cumparatori, printre ei numarandu-se crescatori de vite sau mari investitori, locali si internationali.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus