TERENUL FOSTEI FABRICI HIDROMECANICA, GAZDA UNUI NOU MALL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Terenul fostei fabrici Hidromecanica din Brasov a intrat in protofoliul dezvoltatorului Afi Europe Romania. Terenul are 40.000 mp si este situat in centrul oraşului Braşov. Acesta a fost cumpărat în 2010, la licitaţie, de către retailerul Cora pentru suma de 13 milioane de euro. Cora a vrut să dezvolte o reţea de centre comerciale, însă eşecul mallului de la Constanţa i-a determinat să renunţe la planuri şi au căutat parteneri pentru acest proeict. 
AFI Europe România are in plan să dezvolte pe acest teren un centru comercial şi un proiect de birouri, ambele urmând să fie deschise în octombrie 2017. Proiectul cuprinde un mall cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp, dar şi o clădire de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 11.000 mp.
Acesta este cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl va dezvolta în România, după AFI Palace Cotroceni, un proiect de 81.000 mp situat în Bucureşti, şi AFI Palace Ploieşti, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 33.000 mp. 
Pe segmentul de birouri, compania dezvoltă AFI Park, un proiect ce constă în cinci clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă totală de închiriere de peste 70.000 mp


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus