TERENUL FOSTEI FABRICI LAROMET-DESTINATIE REZIDENTIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul imobiliar AFI City, ce se va construi pe terenul fostei fabrici Laromet din Bucurestii Noi, va fi dezvoltat de AFI Europe. Proiectul va avea pe langa partea rezidentiala si o parte comerciala.
AFI Europe, parte a grupului imobiliar Africa Israel Investments, detinatorul unui portofoliu imobiliar impresionant in Romania, are in plan dezvoltarea a doua noi proiecte. Este vorba de proiectul AFI City si de proiectul Iride care se va dezvolta pe terenul fostei fabrici Inox.
Terenul in suprafata de 155.000mp al fostei fabrici Laromet din Bucurestii Noi a fost achizitionat de catre AFI Europe in 2007, la pretul de 77,5milioane euro, fiind cea mai mare valoare de tranzactionare inregistrata la noi pe piata terenurilor.
"Vom începe să dezvoltăm şi pe segmentul rezidenţial, pe terenul din Bucureştii Noi, undeva la anul. Nu ştim încă dacă vom merge doar cu rezidenţialul sau vom merge în paralel cu partea comercială. Pentru început, vom începe construcţia a 200 de apartamente, iar preţurile nu vor depăşi 85.000 de euro pentru o locuinţă", a declarat David Hay, directorul executiv al AFI Europe România. 
In piata imobiliara exista zvonuri despre incheierea unui acord preliminar cu retailerul Cora pentru achizitia unui teren din centrul civic al Brasovului in vederea construrii unui mall, insa David Hay nu a vrut sa discute inca despre acest subiect.
AFI Europe dezvoltatorul Afi Ploiesti si Afi Cotroceni si-a anuntat intentia ca pana la finele anului 2015 sa livreze si cladirile de birouri 
AFI Park 4 si 5.Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus