TERENUL FOSTELOR FABRICI, MINA DE AUR PENTRU PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Perioada de glorie a pietei imobiliare a adus profit considerabil si investitii valoroase. Multi specialisti in domeniul imobiliar au incurajat investitia in terenurile care au apartinut fostelor fabrici din perioada comunista. Majoritatea dezvoltatorilor care au simtit posibilitate de castig au finalizat pe aceste terenuri diverse proiecte imobiliare. Amplasarile au adus un atu acestora, fiind foarte aproape de statiile de metrou si de diverse mijloace de transport in comun. Pe aceste considerente au apărut AFI Palace Cotroceni, în locul fostei fabrici UMEB, Rose Garden în locul Suveica, Mega Mall în locul Electroaparataj, Vulcan Value Centre în locul Vulcan. Şi acestea sunt doar câteva exemple. De curand, grupuri de investitori au preluat foste platforme pentru construcţia de locuinţe. Se zvoneste ca fosta platforma Policolor va gazdui un ansamblu rezidential.
Nu toate investitiile in aceste terenuri au fost tranformate in gazde ale diverselor proiecte imobiliare. Sunt terenuri pe care nu s-a construit nimic ca de exemlpu terenul de 32.000 mp al fostei fabrici de ulei Solaris sau terenul fostei fabrici de textile Dacia din imediata apropeire de staţia de metrou Jiului si exmplele pot continua.
citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus