TERENUL IN SUPRAFATA DE CINCI HECTARE DIN PARCUL TINERETULUI, PE CARE SUTE DE ARBORI AU FOST DEFRISATI, AR PUTEA FI REAMENAJAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Spatiul verde de 53.000 mp din Parcul Tineretului pe care ar fi urmat sa fie construit un aqualand ar putea fi amenajat ca parc. Dupa ce in luna martie Asociatia Salvati Bucurestiul a anulat in instanta autorizatia de construire si planul de urbanism care stateau la baza proiectului, pe motiv ca erau ilegale si ar fi betonat spatiul verde, iar terenul a ramas in paragina, Primaria Capitalei a renuntat la acest proiect, cerand in instanta rezilierea contractului de parteneriat public-privat, incheiat in aprilie 2009, intre ALPAB, institutie in subordinea Primariei Capitalei si firma Blue Ciel, pentru construirea aquaparc-ului.
Terenul apartine Primariei Capitalei, este spatiu verde, iar potrivit unui proiect de hotarare de Consiliu General, acesta ar urma sa treaca in administrarea Consiliului Local sector 4 pentru a fi amenajat ca parc. 


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus