TERENURILE LA MARE CAUTARE IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O analiză realizată de catre un portal de imobiliare, relevă o pronunţată tendinţă de creştere a interesului pentru terenuri în ultimele 12 luni. Studiul ia în calcul atât volumul căutărilor pe acest segment, cât şi sumele solicitate pentru loturi pretabile pentru construcţii în marile oraşe şi principalele localităţi limitrofe. Cu o singură excepţie, preţurile medii fie s-au menţinut relativ stabile, fie au avut o evoluţie clar ascendentă. În zonele mărginaşe ale celor şase centre urbane, valorile de pornire pentru terenuri se situează sub pragul de 50 de euro pe metru pătrat (inclusiv în preajma Capitalei).

În Capitală şi împrejurimi, căutările pe segmentul terenurilor au sporit cu 79% în ultimele 12 luni, aceasta situându-se pe locul secund în clasamentul celor mai mari creşteri de interes. Ca volum, cererea din Bucureşti este cu 78% mai mare decât cea consemnată în următorul oraş clasat, respectiv Braşov. În ultimele 12 luni, preţul mediu solicitat de vânzători a rămas relativ constant, consemnând doar un avans uşor, de 2%. Pretenţiile acestora pornesc acum de la 45 de euro pe metru pătrat (pentru o parcelă de 900 de metri pătraţi din zona Militari-Chiajna).

În Cluj-Napoca şi principalele localităţi limitrofe, interesul vizitatorilor pentru parcele pretabile pentru construcţii s-a majorat cu 61%, fapt ce situează oraşul de pe Someş pe locul al treilea în topul realizat de portalul imobiliar. Pe de altă parte, proprietarii au ridicat ştacheta de preţ cu circa 10% în perioada menţionată. Un teren în Feleacu, în suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, este disponibil spre vânzare cu 24 de euro pe metru pătrat.

Tot la capitolul cerere, o creştere anuală importantă, de 57%, a fost consemnată şi în Constanţa, acesta ocupând poziţia a patra în clasament. Interesant este că aici a avut loc şi cel mai mare avans al preţului mediu cerut de vânzători, respectiv 27%. 
În localitatea Lazu, de exemplu, un lot de 400 de metri pătraţi poate fi achiziţionat cu 8.000 de euro, respectiv 20 de euro pe metru pătrat.

În Timişoara, căutările de parcele pentru construcţii s-au majorat cu 56% în decursul ultimelor 12 luni - fapt ce a dus şi la o apreciere cu circa 16% a preţurilor solicitate. În apropiere de fabrica deţinută de Coca Cola la ieşirea din Timişoara, un teren de 35.000 de metri pătraţi este disponibil spre vânzare cu 17 euro pe metru pătrat.

Din primăvara anului trecut până acum, oraşul de la poalele Tâmpei a consemnat cea mai redusă creştere a interesului pentru terenuri, respectiv 18%. Exceptând Capitala, Braşovul ocupă însă primul loc între celelalte mari oraşe ca volum al căutărilor (la mică distanţă de Constanţa, Timişoara şi Cluj-Napoca). În perioada menţionată, pretenţiile vânzătorilor s-au diminuat cu 11%, acesta fiind, de altfel, singurul caz în care au mai avut loc ieftiniri pe piaţa de profil. În localitatea Săcele, un lot de aproape 30.000 de metri pătraţi are un preţ cerut de 15 euro pe metru pătrat.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus