TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

TERMENI ŞI CONDIŢII

 

Prezentul  site este proprietatea privata a S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L

Utilizarea lui atrage dupa sine  acordul dumneavoastra cu privire la  termenii şi condiţiile de mai jos.

 

TERMENI GENERALI

 

a.    www.sudimobiliarexpert.ro este un site al societatii S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii si conditiile de mai jos.

b.     Acordul de utilizare îşi produce efectele între dumneavoastră şi S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.

c.     Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve.

Societatea S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. poate schimba conţinutul site-ului la orice moment, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către dumneavoastră ori către terţe persoane.

Continuarea  utilizarii acestui site presupune acordul dumneavoastră tacit şi achiesarea în întregime la “Termenii şi condiţiile”  prezentate mai jos.

De asemenea,  accesarea si utilizarea totala sau partiala a site-ului presupune acceptarea regulilor  S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.

S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. poate schimba site-ul suspenda sau întrerupe, în orice moment, fără a anunţa în prealabil. Societatea S.C Sud Imobiliar Expert Cncept S.R.L. poate limita accesul la site ori la anumite părţi din site pentru oricare dintre utilizatori, fara o instiintarea prealabila. Totodată, poate limita accesul la anumite facilităţi/frame-uri din site, poate aduce limitări de acces anumitor IP-uri fără notificări şi fără vreo răspundere.

 

1. CONŢINUT

 

a. Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comerial. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată - privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora. 

b.
 Site-ul şi conţinutul acestuia sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Utilizatorii nu pot copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site-ul şi/sau conţinutul acestuia fara acordul expres al S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.

c.
 Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a conţinutului acestuia este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.

d.
 S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din conţinut în orice mediu.

 e. Informatiile prezentate in continutul acestui site au caracter orientativ si nu pot angaja raspunderea S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. Pentru informatii exacte si mai multe detalii este obligatoriu sa contactati unul dintre consilierii imobiliari."

 

2. DREPTURI DE AUTOR

 

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b.
 Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.sudimobiliarexpert.ro cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.


3. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII

 

a. Prin transmiterea de informaţii către site-ul www.sudimobiliarexpert.ro se înţelege funizarea de către dumneavoastră a unor materiale, incluzând, dar fără a se limita, la mesaje, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video. 

b.
 Transmiterea de informaţii către www.sudimobiliarexpert.ro echivalează cu acceptul acordat  catre societatea S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. ca liber de orice obligaţie privind achitarea unei plăţi şi/sau remuneraţii, ne-exclusiv şi pe o perioadă nelimitata, să utilizeze, copieze, publice, distribuie, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent ori descoperit în viitor, aceste informaţii. 

c.
 Totodată, prin transmiterea de informaţii către www.sudimobiliarexpert.ro, se prezumă acordul dumneavoastră privind despăgubirea societatii S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. şi/sau a terţilor ca urmare a existenţei/naşterii unor prejudicii de orice fel din utilizarea, copierea, publicarea sau distribuirea respectivelor informaţii. S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. nu acceptă o răspundere limitată din partea furnizorului de informaţii. 

4. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR LA ÎNREGISTRARE

 

a. Accesul la conţinutul online al site-ului www.sudimobiliarexpert.ro este liber.

b.
 In cazul in care v-ati inregistrat cererea de utilizare si folositi serviciile societatii S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L., va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:

·         Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea. De asemenea, va obligati sa notificati site-ul www.sudimobiliarexpert.ro  despre schimbarile care se produc cu privire la informatiile transmise in procesul de inregistrare.

·         Nici unul dintre URL-urile pe care le-ati comunicat catre www.sudimobiliarexpert.ro in procesul de inregistrare nu poate contine pagini ce includ informatii de genul celor de mai jos:

o    material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc;

o    material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;

o    material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract, etc.

o    material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;

o    material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;

o    material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sau supus oprobiului public;

 

d. La randul ei, S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L., protejeaza dreptul la intimitate al tuturor utilizatorilor site-ului www.sudimobiliarexpert.ro cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra pastreaza in informatiile transmise de dvs in baza de date si in conditii de siguranta. Aceste informatii vor fi utilizate numai in scopul pentru care au fost completate si nu vor face obiectul unor servicii nedeclarate pe site la momentul transmiterii.


Devenind membru, va obligati:

a)
 sa nu introduceti pe site, si sa nu  distribuiti sau reproduceti materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului;

b)
 sa nu introduceti pe site si sa  nu  transmiteti catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, rauvoitoare sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile altor utilizatori, persoane fizice sau juridice;

c)
 ca sunteti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse pe site sau transmise altor membri;

d)
 sa nu introduceti pe site nici o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

e)
 sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge sau limita functionarea hard/soft a calculatorului;

f)
 nu folositi site-ul pentru a incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam" sau in orice alte scopuri.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile puse la dispozitie de societatea Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L

5. COOKIES

 

Site-ul www.sudimobiliarexpert.ro foloseşte cookie-uri. Cookie-urile reprezintă date stocate pe hardul utilizatorului, conţinând informaţii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor. De exemplu, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.sudimobiliarexpert.ro, va fi suficient ca un utilizator să se logheze pe site decât o singură dată cu parola, câştigând astfel timp pe parcursul navigării pe pagina noastră. Dacă utilizatorul rejectează un cookie, poate să utilizeze în continuare site-ul www.sudimobiliarexpert.ro. Cookie-urile ne ajută la urmărirea şi segmentarea intereselor utilizatorilor noştri, pentru a intensifica experienţa vizitării site-ului nostru. Unii dintre partenerii noştri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care îşi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces şi nici nu putem controla aceste cookie-uri.

 

6. Declinarea garantiei

 

Societatea S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor oferite.  Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.

In nici un caz, S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. nu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. a fost notificata sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.

 

7. Alte mentiuni

 

Prin accesarea si utilizarea site-ului www.sudimobiliarexpert.ro va exprimati accordul neechivoc si nemijlocit  sa nu solicitati si sa nu cereti S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. sau reprezentatilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.

Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor romane de la sediul S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.


8. Comisioane


S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L.
 informeaza utilizatorii care acceseaza sau utilizeaza prezentul site ca valoarea comisioanelor practicate la derularea sau incheierea diferitelor tranzactii imobiliare este urmatoarea:

Inchiriere - 50 % din prima luna. Se percepe de la proprietar si chirias

Vanzare-cumparare intre 0 si 3% din suma imobilului tranzactionat. Se percepe de la semnarea antecontractului.
In cazul tranzactiilor care se incadreaza in Pogramul Guvernamental Prima Casa S.C. Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. nu percepe nici un comision (comision 0%).


Aparitia ulterioara a unor neintelegeri, litigii intre utilizatorii si partile implicate in orice fel de tranzactie aparuta ca urmare a utilizarii prezentului site, absolva in totalitate Societatea S.C Sud Imobiliar Expert Concept S.R.L. de orice fel de raspundere juridica, patrimoniala sau de orice alta natura.

 

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus