TERMENUL DE VÂNZARE A CELOR 24 DE IMOBILE DIN PORTOFOLIU TELEKOM ROMÂNIA S-A PRELUNGIT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Operatorul de telecomunicaţii Telekom Romania Communications, a prelungit pana pe 17 august termenul de depunere al potentialilor cumparatori pentru pachetul de 24 de proprietăţi scos la vânzare şi reînchiriere la inceputul lunii mai.
Preţul de pornire al pachetului scos la licitaţie a rămas neschimbat, la 26,3 mil. euro. Pachetul cuprinde 24 de imobile din Bucureşti şi alte şapte oraşe: Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara. Vânzătorul oferă şi posibilitatea achiziţionării unui sub-pachet format doar din 17 proprietăţi.
Întregul pachet are o suprafaţă utilă totală de 46.500 mp şi un preţ de pornire de circa 26,3 milioane euro (fără TVA), stabilit de evaluatori independenţi, iar sub-pachetul de 17 proprietăţi are o suprafaţă utilă totală de 35.100 mp şi un preţ de pornire de 21,6 milioane euro.
Suprafeţele ce urmează a fi închiriate de Telekom Romania Communications reprezintă 45% din suprafaţa utilă a clădirilor pentru pachetul de 24 de proprietăţi şi 48% pentru pachetul de 17 proprietăţi.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus