TIMISOARA IN TOP 10 DESTINATII EUROPENE DE LUX

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Publicaţia americană Huffington Post, a intocmit un clasament al destinatiilor europene mai putin populare, dar care ofera o  experienta turistica de lux la preturi accesibile. In acest top,  in care intalnim si orase din Macedonia, Portugalia şi Spania, pe locul 7 s-a situat orasul Timisoara, iar pe primul loc statiunea Bansko(Bulgaria). 
''Timişoara devine, astfel, o destinaţie turistică importantă, fiind clasată de Huffington Post în Top 10 al destinaţiilor europene de lux cele mai accesibile pentru toamna lui 2014, iar faptul că oraşul devine o atracţie turistică tot mai mare este susţinut şi de numărul de înnoptări înregistrate în unităţile de cazare', a afirmat viceprimarul Dan Diaconu.
Conform datelor INS, Timişoara urmeaza un trend ascendent al numărului de turişti care s-a accentuat în ultimii doi ani. Edilii Timisoarei contribuie la acest trend prin îmbunătăţirea infrastructurii şi pe creşterea atractivităţii patrimoniului istoric, prin finalizarea proiectelor europene în zona Cetate şi a malurilor Canalului Bega, pe măsuri de îmbunătăţire şi de creştere a vieţii culturale, de organizarea de conferinţe, dar şi o strategie de vizibilitate şi branding a Timişoarei. Ei incearca sa valorifice la maxim potentialul obiectivelor turistice, printre care, un prim loc ocupa clădirile istorice triseculare construite in perioada imperială austriacă.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus