TIMP RECORD PENTRU CONSTRUCTIA UNUI NOU MALL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In Bucuresti se va construi un nou mall, care desi va fi de doua ori mai mare decat Arena Nationala, va costa cu 30 % mai putin fata de aceasta si va fi gata in doar un an.
Sud-africanii de la NEPI, care în ultimii cinci ani au investit aproape un miliard de euro în imobiliarele locale, îşi dezvoltă „bijuteria“ portofoliului pe platforma Electroaparataj, în apropierea stadionului Arena Naţională, iar din luna martie până în prezent a fost ridicat circa 60% din acest proiect, finalizarea construcţiei fiind programată în luna aprilie a anului viitor.
Suprafata inchiriabila a acestui mall va fi de 72 000mp, iar gradul de ocupare al spatiilor este deja de 90%.citeste stirea integral 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus