TOAMNA VINE CU CHIRII MAI MARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Comparativ cu toamna lui 2014, in aceasta toamna preturile de inchiriere ale garsonierelor si apartamentelor cu doua si trei camere vor fi mai mari chiar cu pana la 50 de euro. Preturile de inchiriere au crescut cu aproape 20% fata de 2014. 
In general, 
toamna preturile solicitate pentru inchirierea unei locuinte sunt mai mari din cauza majorarii numarului de solicitari venite din partea studentilor. 
Pe baza preturilor medii solicitate, un portal de imobiliare a aratat ca studentii clujeni platesc 250 euro pentru inchirierea unei garsoniere, adica cu 20 euro mai mult decat cei din Bucuresti.
Clujul este urmat de Brasov, Constanta si Timisoara cu 200 de euro pe luna.
O variante mai ieftina ar fi alegerea de a locui intr-un camin studentesc, unde preturile variaza intre 25 si 120 de euro pe luna. Din pacate locurile in acestea sunt limitate.
O alta alternativa mai convenabila este campusul privat, insa si aici  pretul s-a majorat 20 de euro pentru un student. 

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus