TOP CINCI CHIRIAŞI AI SPAŢIILOR DE BIROURI DIN BUCUREŞTI, ÎN FUNCŢIE DE SUPRAFEŢELE OCUPATE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Primii cinci mari chiriaşi din segmentul spaţiilor de birouri din Capitală ocupă împreună peste 135.000 metri pătraţi. Compania care a închiriat cei mai mulţi metri pătraţi de birouri este o multinaţională din SUA, ce şi-a deschis în Bucureşti încă de acum 10 ani un centru de servicii GeBOC (Global eBusiness Operations Center).
Cele mai multe firme din Bucureşti caută să îşi desfăşoare activitatea într-un spaţiu cât mai restrâns – relocarea este una dintre primele măsuri pentru reducerea costurilor. Astfel, potrivit ZF, doar 20 companii şi bănci din Capitală au închiriat birouri mai mari de 10.000 metri pătraţi. În total, acestea au cotractat circa 360.000 metri pătraţi de birouri, respectiv aproape 20% din volumul total de birouri moderne din oraş, iar suma totală plătită anual pentru chirii se ridică la 60 milioane euro.
Cei mai importanţi cinci chiriaşi ai spaţiilor de birouri din Bucureşti, în funcţie de suprafeţele ocupate, sunt HP (32.000 mp), UniCredit (28.000 mp), Romtelecom - Cosmote (28.000 mp), Oracle şi Raiffeisen Bank, potrivit datelor Colliers. Aceste companii ocupă împreună peste 135.000 metri pătraţi de birouri, iar o mare parte dintre aceste spaţii se află în zone precum Dimitrie Pompeiu şi Floreasca – Barbu Văcărescu.
Intre cei mai mari chiriaşi din Bucureşti nu se numără nici cea mai mare companie românească (Petrom) şi nici vreuna dintre cele mai mari bănci cu activitate la noi în ţară (BRD şi BCR). Acestea au preferat să îşi achiziţioneze propriile clădiri, în care îşi desfăşoară majoritatea operaţiunilor.


Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus