TRANSFORMARE MIRACULOASA A UNUI STADION DIN ANGLIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Construit in 1913, fostul stadion al echipei engleze Arsenal, a fost transformat intr-un luxos complex rezidential. Capacitatea stadionului, s-a dovedit a fi neincapatoare pentru fanii echipei, chiar daca aceasta s-a marit in timp si a ajuns la 38.000 de locuri. 
Stadionul nu putea fi extins mai mult deoarece se afla într-o zonă rezidenţială. Astfel, în 2006, Arsenal a jucat pe acest teren ultimul meci cu Wigan Athletic, înainte să se mute pe stadionul de 60.000 de locuri, Emirates Stadium, construit în apropiere. 
Complexul rezidential, numit "Highbury Square" numără 725 de apartamente, din care 70 locuinţe sociale siun parc care a păstrat amprenta exactă a fostei peluze.
"A rămas destul, suficient pentru a înţelege puţin istoria clubului. Revenind în acest loc, vedem că a existat un teren de fotbal", a declarat Arsene Wenger, antrenor al echipei Arsenal din 1996, cu ocazia inaugurării oficiale a complexului, care a avut loc în această săptămână, în prezenţa unor foşti şi actuali jucători, printre care Gael Clichy, George Graham, Martin Keown. 
Aproximativ 10 la sută din numărul de apartamente, propuse spre vânzare la preţuri cuprinse între 275.543 de euro şi peste un milioa de euro, îşi caută cumpărători. În prezent sunt ocupate 300 de apartamente.
"Există nu puţine apartamente care nu au fost vândute, este adevărat. Mai întâi, pentru că suntem pe timp de criză. Dar eu cred că în curând vom avea veşti bune în acest sens", a mai spus antrenorul Arsene Wenger.
"Au existat progrese îmbucurătoare în ultimele săptămâni, chiar în ultimele luni. Vânzările progresează bine, iar proiectul are baze financiare sigure", a declarat directorul general al clubului Arsenal, Ivan Gazidis.
Declaraţii care par să aducă asigurări acţionarilor clubului Arsenal, ultimul mare club englez deţinut de britanici, că proiectul de construire a acestor apartamente în incinta vechiului stadion Highbury vor putea să conducă la acoperirea unui credit bancar de aproximativ 150 de milioane de euro, contractat pe 23 de ani, în vederea finanţării noii arene Emirates Stadium.

stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus