TRANSPARENTA INFORMATIILOR NON-FINANCIARE, RISC PENTRU COMPANII DE A PIERDE INVESTITORI?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Publicarea performanţelor de natură non-financiară devine aproape obligatorie pentru companiile interesate să atragă investitori, potrivit celui mai recent raport EY. Această concluzie se aplică cu atât mai mult în ţările emergente, ce prezintă mai multe riscuri în ochii investitorilor: peste 70% dintre respondenţii din pieţele emergente utilizează frecvent sau ocazional informaţii de natură non-financiară, în comparaţie cu doar 49% dintre cei din pieţele dezvoltate.
Decizia de a face publice performanţele de natură non-financiară nu mai este opţională pentru companiile care caută să atragă investitori, se arată în noul raport „Tomorrow’s investment rules”, realizat la nivel global de publicaţia Institutional Investor, la cererea companiei de consultanţă EY. Analiza evidenţiază faptul că mulţi dintre investitori se bazează pe judecata personală în evaluarea datelor de mediu şi sociale disponibile pentru a determina impactul acestor factori asupra creării de valoare şi a profilului de risc al companiei.
89% dintre investitori consideră că informaţiile privind performanţa de natură non-financiară au jucat un rol esenţial în procesul de luare a deciziilor cel puţin o dată în ultimele 12 luni
Două treimi dintre aceşti investitori utilizează deja o metodă prin care evaluează informaţiile de natură non-financiară
Dintre aceştia din urmă, doar jumătate au un sistem structurat de evaluare sau un proces implementat
Rapoartele anuale, rapoartele integrate şi site-urile companiilor sunt cele mai uzitate surse de investitori pentru colectarea informaţiilor de natură non-financiară. Astfel, se evidenţiază o concluzie clară: a devenit crucial pentru organizaţii să ia în considerare modul în care prezintă informaţiile de natură non-financiară către diferite părţi interesate şi de aspecte financiare.
Rata de utilizare a informaţiilor de natură non-financiară este diferită de la o zonă geografică la alta. Astfel, peste 70% dintre respondenţii din pieţele emergente utilizează frecvent sau ocazional informaţii de natură non-financiară, în comparaţie cu doar 49% dintre cei din pieţele dezvoltate.
Minimizarea riscurilor reprezintă una dintre principalele preocupări ale investitorilor. În acest context, 43% din respondenţii din pieţele emergente au declarat că informaţiile de natură non-financiară au fost esenţiale în minimizarea riscului, în comparaţie cu doar 29% dintre cei din pieţele dezvoltate. Această statistică subliniază faptul că riscurile generate de problemele de mediu, sociale sau de guvernanţă corporativă sunt mai răspândite în pieţele emergente.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus