TRANZACTIE DE PROPORTII IN PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul austriac Immofinanz a incheiat vanzarea intregului portofoliu logistic catre Blackstone, tranzactia ridicandu-se la valoarea de 305 milioane euro. Astfel si proprietatile detinute in Romania de grupul austriac intra odata cu finalizarea vanzarii de luni, 1 februarie, in portofoliul Blackstone. 
Blackstone va integra toate activele logistice în cadrul Logicor, platforma europeană a companiei.
Circa 245 milioane de euro vor fi transferate imediat. Restul sumei se achita pana la finele lui octombrie 2016, după transferul celor trei proiecte de dezvoltare ce vor fi finalizate de către Immofinanz, conform acordului încheiat.
Înainte de vânzarea activelor din România, Immofinanz a majorat capitalul social al firmelor. Astfel, opt firme deţinute de Immofinanz în România, şi prin care s-au dezvolat sau urmau să se dezvolte proiecte logistice, şi-au schimbat acţionariatul la sfârşitul lunii trecute, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.
Tranzacţia se bazează pe o valoare totală a proprietăţilor de aproximativ 536 milioane de euro, excluzând costurile restante de construcţie de aproximativ 28 milioane de euro pentru cele trei proiecte de dezvoltare. Acest preţ reflectă valoarea proprietăţilor la data de 31 iulie 2015.
"Prin această vânzare, finalizăm reorientarea Immofinanz pentru a ne concentra exclusiv pe active din sectoarele comerciale de retail şi birouri. Fondurile generate din această tranzacţie vor consolida bilanţul contabil şi vor fi investite în extinderea portofoliului nostru de birouri de înaltă calitate din Germania, până în 2018", a precizat Oliver Schumy, CEO al Immofinanz.
Blackstone a achiziţionat toate cele 36 de proprietăţi logistice finalizate, cu o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 1 milion metri pătraţi. Proprietăţile sunt localizate, în principal, în Germania (24), precum şi în Ungaria (5), România (3), Polonia (2), Slovacia (1) şi Rusia (1). Tranzacţia a inclus, de asemenea, trei proiecte în dezvoltare din Hamburg (Germania), Bucureşti şi Ploieşti (România), precum şi un stoc de terenuri.


stirea integral aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus