TRANZACTIE IMOBILIARA DE PROPORTII IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Compania de telefonie, Telekom Romania Telecommunications a semnat recent un contract pe 10 ani pentru inchirierea a 25.000 de metri patrati in complexul Globalworth Campus, care va fi dezvoltat in Pipera.
"Anuntam incheierea pe 10 ani a unui contract de inchiriere cu Telekom Romania Telecommunications S.A. (fostul Romtelecom S.A.), parte a Deutsche Telekom Group, pentru o suprafata inchiriabila de circa 25.000 metri patrati, ocupand prima cladire de birouri din proiectul Globalworth Campus. Tranzactia reprezinta cea mai mare inregistrata in acest an si una dintre cele mai mari care a fost incheiata vreodata in Bucuresti", a precizat omul de afaceri grec Ioannis Papalekas intr-un comunicat al companiei Globalworth.
In turnul de birouri Bucharest One, cel care se va dezvolta pe Barbu Vacarescu, operatorul de telefonie Vodafone Romania si compania chineza Huawei au inchiriat 16 000 metri patrati si respectiv 2500 metri patrati pe o perioada de 10 ani si respectiv 5 ani.
Astfel, preinchirierile in proiectele Globalworth Campus si Bucharest One, aflate in curs de dezvoltare totalizeaza 60% din suprafata inchiriabila, se arata intr-un raport al companiei Globalworth, cea care detine cele doua complexe de birouri.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus