TRANZACTIE IMOBILIARA IMPORTANTA IN PIATA ROMANEASCA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Recent a fost intermediata o tranzactie industriala de proportii, fiind a doua ca marime din ultimele 6 luni efectuate in Romania. Este vorba de vanzarea Mercury Logistics Park, situat pe coridorul principal de logistica si distributie al Romaniei, in vestul  Bucurestiului, la Km 23 pe autostrada A1. Mercury Logistics Park are 3 unitati existente cu o suprafata totala aproximativa de 34.000 mp si de aproximativ 11.58 ha de teren. 
Cumaparatorul nu a fost inca dat publicitatii, insa surse din piata au declarat pentru Mediafax ca ar fi vorba despre importantul operator ceh CTP. 
"Vanzarea Mercury Logistics Park este a doua tranzactie industriala semnificativa semnata in Romania in ultimele 6 luni, JLL fiind de asemenea implicat in achizitia Europolis Park de catre P3, tranzactie record pentru aceasta piata. Acest lucru demonstreaza in mod clar apetitul tot mai mare al investitorilor pentru proprietati industriale/logistice dominante in Romania", spune Troy Javaher, director EMEA Capital Markets, responsabil in CEE in cadrul  JLL.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus