TRANZACTIE MARE PE PIATA SPATIILOR LOGISTICE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cehii de la P3 au in plan dezvoltarea unui nou spatiu logistic in Bucuresti. Complexul logistic va avea o suprafata de 81.000 mp si se realizeaza la cererea Carrefour. Lucrarile de constructie a primei cladiri au demarat in octombrie 2015, spaţiile logistice urmând a fi predate în mai multe etape, între aprilie şi octombrie 2016.
La mai puţin de două luni după ce a anunţat că începe construcţia speculativă a primei clădiri din România, compania cehă P3 (fosta PointPark Properties) încheie un parteneriat cu Carrefour, pentru un complex logistic. Tranzacţia de mari dimensiuni prevede stabilirea unui hub logistic cu o suprafaţă totală de 81.000 mp, pentru cel mai mare retailer din Europa.
  • Noul complex Carrefour va include un depozit existent şi un spaţiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 mp
  • Este prima construcţie de tip Build-to-Suit demarată de P3 în România, de la achiziţia P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din ţară, la începutul acestui an
  • Noile clădiri vor mări portofoliul total al P3 în România, portofoliu care cuprinde deja opt depozite, la circa 270.000 mp
  • Construcţia primei clădiri a început în octombrie 2015, spaţiile logistice urmând a fi predate în mai multe etape, între aprilie şi octombrie 2016.
"Odată cu succesul business-ului nostru multivalent a venit şi nevoia de a ne extinde depozitele în nord-vestul Bucureştiului. De aceea, ne-am propus să dublăm spaţiul pe care-l ocupăm prin construcţia de noi clădiri Build-to-Suit, realizate după cele mai înalte standarde de mediu, pentru a ne adapta nevoilor noastre din prezent şi din viitor”, explică Anca Damour, Director of Property & Corporate Affairs al Carrefour.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus