TRANZACTIE RECORD IN PIATA IMOBILIARA DIN SUA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Donald Trump a vândut recent unul dintre cele mai spectaculoase apartamente pe care le deţine în Manhattan, New York. Noul proprietar este un american ce a dorit să păstreze discreţia asupra identităţii sale; acesta a plătit nu mai puţin de 21 milioane dolari, pentru a locui într-una dintre cele mai râvnite zone ale lumii.

Donald Trump a semnat recent contractul de vânzare a uneia dintre cele mai spectaculoase proprietăţi din portofoliu – amplasat la etajul 24 al unui zgârie-nori din Manhattan, apartamentul de 575 metri pătraţi a fost cumpărat de un client american, pentru suma de 21 milioane dolari.

Magnatul american nu a locuit niciodată în acest apartament, pe care l-a scos la vânzare în urmă cu un an şi jumătate, la preţul de aproape 25 milioane dolari. Cu puţin înainte de apariţia cumpărătorului, Trump era hotărât să închirieze această locuinţă unui client dispus să ofere 80.000 dolari/lună, ce dorea să se mute de la 1 septembrie. Contractul de cânzare-cumpărare a fost semnat vineri, cumpărătorul nedorind să îşi dezvăluie identitatea presei. Potrivit consultantului imobiliar care s-a ocupat de această tranzacţie, acesta este unul dintre cele mai mari preţuri obţinute pe o locuinţă din această clădire (peste 36.500 dolari/mp).

  • Apartamentul cu numărul 24 ocupă întregul nivel, având cinci dormitoare şi şapte băi
  • Donald Trump mai deţine şi alte locuinţe în această clădire, inclusiv un penthouse care ocupă ultimele două niveluri. Cu o suprafaţă de puţin peste 580 mp, apartamentul este scos la vânzare cu preţul de 35 milioane dolari

Parte din portofoliul magnatului imobiliar, clădirea Trump Park Avenue conţine 120 de apartamente de lux şi 8 penthouse-uri. Aplasată într-una dintre cele mai scumpe zone din Statele Unite ale Americii (Upper East Side, din Manhattan, New York), clădirea a fost achiziţionată de către către Donald Trump în anul 2002, pentru suma de 115 milioane dolari. Construit în anul 1929, zgârie-nori-ul cu 32 de etaje a fost iniţial hotel şi avut diverse utilizări, până când Donald Trump l-a transformat în clădire rezidenţială, în 2004. Dincolo de faptul că locuiesc într-una dintre cele mai râvnite zone din lume, locatarii acestui bloc beneficiază de servicii de pază la poartă şi de menaj zilnic.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus