TRANZACTIILE IMOBILIARE: CIFRE RECORD PENTRU INVESTITIILE IMOBILIARE IN 2014 IN ROMANIA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Aceasta valoare este determinata atat de apetitul ridicat al unor investitori imobiliari deja prezenti pe piata din Romania, cat si de aparitia unor noi nume interesate pe acest segment.
Anul 2014 a marcat aparitia primelor tranzactii semnificative de pe segmentul logistic din ultimii ani, dar si un record pentru piata bucuresteana, prin cea mai mare tranzactie cu un singur activ. Unul dintre cei mai activi vanzatori a fost Euro Insol, in calitatea de administrator judiciar, iar paleta de cumparatori e completata de oameni de afaceri romani, banci si fonduri de investitii.

Cu toate acestea, interesul unor noi jucători a crescut semnificativ în ultimul an, ceea ce se va materializa în tranzacţii viitoare, apreciază Andrei Văcaru, consultant JLL.

 "Am încheiat în acest an, până acum, două tranzacţii record, totalizând peste 250 de milioane de euro, respectiv vânzarea Promenada Mall către NEPI şi Europolis Logistic Park către P3. Este un maxim istoric pentru JLL în România. Cele două tranzacţii, reprezentând un sfert din piaţa de investiţii, arată că există din nou interes pentru România", a declarat pentru Mediafax Andrei Văcaru, implicat în vânzarea mall-ului Promenada şi a parcului Europolis.

"Piaţa industrială este o zonă de interes pentru investitori pentru că preţurile sunt foarte jos, chiriile sunt la un nivel minim, iar yieldurile (randamentele investiţionale care determină preţul de vânzare, n.r.) sunt mai mari decât în regiune, de 9,75%, cu două puncte procentuale peste cele din Cehia sau Polonia. De asemenea, există disponibilitate, poţi cumpăra produse prime, în timp ce în Cehia şi în Polonia apar rar astfel de proiecte la vânzare. În plus, în România poţi să cumperi mai multe proiecte pentru a crea o platformă dominantă pe piaţă, posibilitate limitată în alte ţări din regiune", a explicat Văcaru.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus