TRANZACTIILE IMOBILIARE CONTINUA...

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Prima cladire de birouri construita in Romania de grupul suedez Skansca, a fost vanduta cu 44 milioane de euro, companiei Globalworth Real Estate Investments Limited. Aceste spatii de birouri fac parte din proiectul Green Court Bucharest, care va avea trei clădiri de birouri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 52.000 mp. Fiecare clădire va avea 12 niveluri supraterane şi trei subterane. Prima clădire a fost inaugurată în luna octombrie a acestui an în urma unei investiţii totale de 46 mil. euro, sumă care include şi parcarea subterană a celui de-al doilea imobil. Costul de dezvoltare al fiecărui imobil este estimat la circa 40 mil. euro, ceea ce înseamnă că Skanska are un profit de 4 mil. euro din vânzarea clădirii. 
Procentul de inchiriere al primei cladiri este in prezent de 91%, iar printre chiriasii imobilului, amplasat pe strada Gara Herastrau se numara Orange România, Schneider Electric România, LS Travel Retail România şi Corporate Management Events.


citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus