TRANZACTIILE IMOBILIARE URMEAZA UN TREND ASCENDENT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform datelor furnizate de ANCPI (Agenţia Naţionala de Cadastru şi Publicitate Imobiliară), numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu 5% în primele şapte luni ale anului, la circa 400.000, faţă de 381.393 în perioada similară a anului trecut, cele mai multe imobile fiind tranzacţionate în Bucureşti şi Ilfov.
Cele mai multe tranzacţii imobiliare au fost înregistrate în perioada ianuarie-iulie 2014 în Bucureşti - 36.055, Ilfov - 28.072 şi Timiş - 25.765. La polul opus, judeţele în care s-au vândut cele mai puţine imobile în primele şapte luni ale anului sunt Teleorman - 3.607, Bistriţa-Năsăud - 4.062 şi Covasna - 4.680.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus