TREI PROGRAME ECO LANSATE DE GUVERN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Programele Casa Verde, Casa Verde Plus, Natura, derulate prin Administraţia Fondului pentru Mediu, vor fi lansate în luna noiembrie, a declarat intr-o conferinta de presa, secretarul de stat in Ministerul Mediului, Viorel Lascu.

''Preconizat, realist, în noiembrie sperăm să fie lansate. Formatul de lansare va fi unul public, nu pe site unde să dea năvală fiecare. Fiecare lansare va fi anunţată cu zece zile înainte, într-o conferinţă publică, atât Casa Verde, cât şi Casa Verde Plus. Există bani. În momentul de faţă, AFM are cea mai mare colectare din istorie, există fonduri. În noiembrie se va drumul la programele principale, şi Casa Verde Plus. Element important este că această Casa Verde Plus va fi deschisă autorităţilor, se va putea finanţa partea de clădiri, spitale, şcoli, mai mult decât a pune doar panouri solare, inclusiv ce înseamnă izolaţie, elemente de construcţie. Dar, normal, va avea şi componenta de cofinanţare şi va avea avantajul prefinanţării de 30% care nu exista până acum'', a spus secretarul de stat in Ministerul Mediului.

În ceea ce priveşte Programul privind conservarea biodiversităţii şi administrarea ariilor naturale protejate, care se numeşte acum Natura, la care a lucrat Viorel Lascu, acesta necesită întocmirea unui ghid şi crearea unui mecanism de finanţare, care aduce ca noutate prefinanţarea celui care aplică, în valoare de 30%.

Întârzierile în lansarea programelor au fost determinate de dificultăţile de organizare, a motivat Lascu, precizând că, teoretic, toate ghidurile au fost finalizate în luna februarie. Problemele de administrare au fost legate, în primul rând, de , care nu a fost preconizată să răspundă la programe vaste, singurul program care a decurs foarte bine, până în 2015, fiind 'Rabla', care are un format simplu şi nu implică sume foarte mari.


stirea integral aici:Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus