TREI PROIECTE IMOBILIARE DEZVOLTATE SIMULTAN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Dezvoltatorul Inter Ikea, reprezentat in piata imobiliara locala prin Vastint Romania are in plan dezvoltarea in paralel a trei proiecte, unul rezidential si doua din sectorul office. Vastint are capacitatea sa construiasca proiectul rezidenţial din Siseşti în paralel cu cele două parcuri de afaceri la care lucrează în prezent.
"Nu suntem condiţionaţi să finalizăm un proiect pentru a începe unul nou. Fiecare proiect este de sine stătător şi putem mergem în paralel cu ele, dovadă că am şi început să pregătim proiectul din Siseşti. Căutam în continuare terenuri bune, deşi este tot mai greu să le identificăm“, a declarat pentru Capital şeful Vastint România.
Compania cu capital suedez lucrează în prezent la construcţia primelor două imobile de birouri, a câte zece etaje fiecare, ce vor ocupa o parte din terenul fabricii Timpuri Noi, cumpărat în 2010.  
Panait spune că peste câteva săptămâni va finaliza şi procesul de licitaţie pentru desemnarea constructorului care va gestiona proiectul Business Garden. Acesta va cuprinde trei clădiri de birouri care vor lua locul fostei platforme industriale Baduc de lângă Carrefour Orhideea.
„România este o piaţă în plină dezvoltare, parte a Uniunii Europene şi a NATO, şi în context internaţional promite mult comparativ cu ţările din regiune. E momentul pentru investiţii cu viziune pe termen lung în proiecte care să aducă plus valoare companiei şi oraşelor în care suntem prezenţi“, a adaugat seful Vastint Romania.
Vastint a investit până acum în România circa 80 mil. euro în achiziţia a trei terenuri în Bucureşti şi în cele două clădiri de birouri aflate în construcţie la Timpuri Noi. Extinderea face parte din telul urmarit de grupul Inter Ikea, in acest sens vor continua sa investeasca in achizitia de terenuri.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus