TREND ASCENDENT AL PIETEI IMOBILIARE IN 2014?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numărul de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale a crescut în primul trimestru cu 1,4%, la 6.967 de autorizaţii, a anunţat luni Institutul Naţional de Statistică (INS).
Conform INS, numarul autorizatiilor de construire a crescut in zonele de dezvoltare Bucuresti-Ilfov(+215 autorizatii), insa a scăzut în Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Centru  şi Nord-Est.
O crestere importanta a numarului de autorizatii de construire a cladirilor rezidentiale,  in luna martie a anului 2014 a inregistrat-o regiunea Bucuresti-Ilfov(mai precis +208 autorizatii eliberate).

Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus