TREND DE RELAXARE AL CREDITELOR IPOTECARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
BCR(Banca Comercială Română) continuă să respecte trendul de relaxare a creditelor ipotecare, astfel alte 22 de localităţi sunt adăugate pe lista in care banca acordă credite imobiliare cu avans redus. Numărul localitătilor incluse în programul de creditare imobiliară al BCR cu avans redus de la 35% la 25% ajunge la 42. Perioada de creditare este de maximum 25 de ani.

În plus, pentru cei care contractează un astfel de credit pe perioade de cel mult 20 de ani, pentru locuinţe din aceleaşi localităţi, avansul poate să scadă 15% din valoarea casei, potrivit conso.ro.

În prima fază, lista BCR în care se acordă credite imobiliare cu avans de 25% cuprindea 20 de localităţi, respectiv Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Brăila, Arad, Piteşti, Sibiu, Bacău, Târgu Mureş, Baia Mare, Buzău, Botoşani, Satu Mare sau Bucureşti. 

Celelalte 22 de localităţi în care clienţii vor beneficia de noile condiţii de creditare sunt: Mioveni (jud. Argeş), Săcele şi Sânpetru (jud. Braşov), Floreşti (jud. Cluj), Mangalia şi Năvodari (jud. Constanţa), Bragadiru, Chiajna, Chitila, Măgurele, Otopeni, Popeşti Leordeni, Stefanestii de Jos şi Voluntari (jud. Ilfov), Campina şi Sinaia (jud. Prahova), Cisnădie şi Selimbar (jud. Sibiu), Dumbrăviţa, Giroc şi Mosnita Nouă (jud. Timiş).
În schimb, pentru imobilele situate în altă localitate decât una dintre cele 42 menţionate de bancă, valoarea avansului minim ce trebuie prezentat de client se menţine în continuare la 35%, indiferent de perioadă de acordare a creditului.
De noile criterii de creditare vor beneficia clienţii care depun cereri de credit începând cu data intrării în vigoare a acestor modificări, respectiv 29 august.

 citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus