ULTIMELE TREI LUNI ALE ANULUI 2014 PLINE DE TRANZACTII IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul 2014 a fost unul bun si care s-a incehiat in forta pentru tranzactiile imobiliare, creand astefl speranta unui 2015 promitator pentru piata imobiliara. Volumul total al investitiilor inregistrat in 2014 este estimat la aproximativ 1,3 miliarde de euro. Aproximativ jumatate din acest volum de tranzactii a fost realizat in ultimul trimestru al anului ce a trecut, timp in care s-au inregistrat tranzactii evaluate la 514 milioane de euro.
Cele mai mari tranzactii imobiliare au fost realizate de Nepi si Globalworth, care se dovedesc a fi jucatori importanti ai pietei imobiliare.
Potrivit unui raport JLL, datorita unui numar ridicat de proprietati din toate segmentele pietei aflate in faze avansate de negociere, 2015 se arata a fi unul promitator pentru piata imobiliara din Romania.
In 2014, activitatea tranzactionala a fost axata pe proprietati de retail (peste 40% din total) urmate de birouri (35%). Piata proprietatilor industriale a revenit in lumina reflectoarelor in 2014, cu un numar important de tranzactii, si se bazeaza pe fundamente serioase pentru a surprinde pozitiv in 2015.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus