UN ALT IMPOZIT PRIN PROIECTUL NOULUI COD FISCAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Proiectul noului Cod Fiscal prevede  eliminarea scutirii impozitului pentru terenul de sub constructii. Practic proiectul noului cod fiscal redactat de Guvern va obliga populatia sa plateasca impozit pentru terenul de sub constructiile pe care le detine, inclusiv locuinte. Acest impozit se va aplica incepand din 2016 si se va reflecta in diminuarea veniturilor persoanelor fizice.
"O altă măsură care va avea impact asupra veniturilor persoanelor fizice este eliminarea scutirii pentru terenul de sub construcţii", arată Guvernul în document.
Aceasta masura a fost discutata si in 2010, in timpul Guvernului Boc, dar aceasta idee a fost abandonata atunci cand proiectul care prevedea modificarea Codului Fiscal prin introducerea acestui impozit nu a fost aprobat.
Lista terenurile care vor fi scutite de impozitul pe teren va fi alcatuita din cele aflate în proprietatea publică sau privată a statului sau a unităţilor administrativ-teritoriale, cu excepţia suprafeţelor folosite pentru activităţi economice sau agrement, terenurile aparţinând cultelor şi asociaţiilor religioase, terenul aferent clădirii de domiciliu deţinut de persoane persecutate din motive politice sau de persoane cu grad mare de handicap.


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus