UN APARTAMENT DIN HONG KONG, VÂNDUT CU APROAPE 200.000 DE DOLARI METRUL PĂTRAT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Un pret record de aproape 72 milioane de dolari, pentru un apartament din Hong Kong a platit un cumparator care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Apartamentul este amplasat intr-un cartier  exclusivit in cea mai scumpa zona rezidentiala din Asia, informeaza firma imobiliară Knight Frank LLP.

In total, cumpărătorul a plătit luni peste 1,16 miliarde dolari Hong Kong (149,1 milioane dolari SUA) pentru două apartamente învecinate, fiecare cu o suprafaţă de peste 370 metri pătraţi (4.000 de picioare pătrate). 

Cel mai mic dintre cele două apartamente s-a vândut pentru un preţ record de 71,7 milioane de dolari americani, devenind cel mai scump apartament din Asia, cu un preţ de aproape 200.000 de dolari pe metrul patrat.

Costul astronomic al proprietăţilor imobiliare din Hong Kong a devenit un subiect politic în fosta colonie britanică. Multe mici companii îşi închid porţile pentru că nu fac faţă costului chiriilor, în timp ce mulţi locuitori nu pot nici măcar să închirieze apartamente decente, fără a mai vorbi de cumpărarea unei locuinţe.

citeste stirea integral


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus