UN CARTIER REZIDENTIAL IN PARCUL TINERETULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In sectorul 4 vom avea unul dintre primele "parcuri rezidentiale" din Bucuresti, in locul parcurilor cu care eram obisnuiti.
Pe un teren ce se pare ca ar fi fost defrisat ilegal, ( conform celor de la RISE Project), un dezvoltator a inceput construirea unui cartier rezidential ce se va numi Tineretului Park View.
Potrivit RISE Project, cartierul rezidenţial a cărui edificare a început anul trecut în Parcul Tineretului este ridicat prin încălcarea autorizaţiei de construire. Lucrările pentru acest ansamblu rezidenţial au început în mai 2014, prin tăierea ilegală a zeci de arbori din parc. Alte câteva zeci de arbori au fost tăiaţi, tot ilegal, în luna august.

În reclamele prin care încearcă să atragă cumpărători, dezvoltatorul bate monedă tocmai pe vecinătatea vegetaţiei pe care a distrus-o.
Sloganul publicitar al „Tineretului Park View” este „Locul unde natura e la ea acasă”.

Valoarea de piaţă a „Tineretului Park View”, calculată la preţul la care sunt vândute apartamentele, este de aproximativ 30 de milioane de euro.

Cine sunt cei care realizează „Tineretului Park View”?

„Tineretului Park View” este construit în baza unui contract de asocire încheiat între Marioara Micşunescu, proprietara terenului din parc (în suprafaţă de 15.000 de mp), şi firma Construcţii Locuinţe Noi Chi SRL, societate înfiinţată şi administrată de Ion Chiriţă, cea care construieşte şi vinde cartierul propriu-zis.

Ansamblul ar urma să aibă cu 80 de apartamente mai mult decât prevede autorizaţia de construire   În prezent, abia un singur bloc dintre cele şase se află în curs de execuţie, iar apartamentele acestuia au fost deja scoase la vânzare.    Reporterii RISE Project au contactat biroul de vânzări al „Tineretului Park View” spunând că sunt interesaţi să cumpere apartamente în acest ansamblu rezidenţial.   Răzvan Stroescu, cel care coordonează biroul de vânzări, le-a transmis că „Tineretului Park View” va cuprinde, în final, aproximativ 240 de apartamente. Altfel spus, cu 80 de apartamente mai mult decât sunt prevăzute în autorizaţia de construire. Acesta a mai precizat că, la unele dintre cele şase blocuri, acolo unde „structura permite”, mansarda va fi supraetajată şi că, suplimentar, vor fi amenajate apartamente şi la demisol, în locul parcărilor.

Citeste stirea originala aici:Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus