UN INVESTITOR DIN DUBAI, LANSEAZA SAPTAMANAL UN PROIECT REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Gigantul imobiliar Emaar a lansat, în Dubai, câte un ansamblu rezidenţial nou în fiecare săptămână de la începutul lui 2014 şi până acum şi sunt surse care sugerează că tendinţa ar putea continua pe tot parcursul anului.
Şapte proiecte remarcabile au fost deja anunţate în primele opt săptămâni ale acestui an, începând cu ansamblul Lila, care va cuprinde vile în stilul celor de pe coasta spaniolă şi care va fi amplasat în cadrul centrului urban Arabian Ranches, dezvoltat tot de Emaar. O săptămână mai târziu a fost lansat Vida Residence care va face parte din Downtown Dubai – un complex mixt de proporţii aflat în dezvoltare în Dubai. Acesta a fost urmat de locuinţele din Boulevard Point, tot ca parte a Downtown Dubai. În 26 ianuarie, compania a anunţat dezvoltarea complexului de vile Rasha în cadrul Arabian Ranches, iar la o săptămână distanţă s-a lansat şi Yasmin, în acelaşi centru urban. Locuinţele din Mira Oasis, din apropierea Arabian Ranches, şi Mulberry at Park Heights din Mohammed Bin Rashid City, o altă dezvoltare urbană complexă din Dubai, au fost anunţate în ultimele trei săptămâni.

Citeste restul stirii aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus