UN INVESTITOR TURC SPUNE CĂ VA RIDICA 1.000 DE APARTAMENTE ÎN POPEŞTI-LEORDENI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Compania Local SRL, controlată de investitori turci, a primit o infuzie de capital de 1,3 milioane de lei în luna mai, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, bani care vor fi folosiţi pentru a susţine investiţiile programate în construirea a două proiecte de locuinţe în Bucureşti.

Compania spune că intenţionează să ridice 1.000 de locuinţe în Po­peşti-Leordeni, în prima fază lucrându-se la 160 de apartamente, care vor fi gata în termen de un an şi jumătate de la demararea lucrărilor, programată pen­tru lunile februarie-martie 2017. Un alt proiect este localizat pe şoseaua Fun­deni şi va cuprinde 260 de aparta­men­te, la care construcţia începe tot anul viitor.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus