UN "MALL-CASTEL" VA LA INLOCUI "CIRCUL FOAMEI" DIN CENTRUL CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lucrarile de constructie necesare transformarii "Circului Foamei" din Bucuresti intr-un mall vor reincepe, dupa o perioada de doi ani in care acestea au fost blocate.
Circul Foamei se afla in apropierea centrului comercial Unirea Shopping Center din centrul Capitalei. 
Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-şef al Primăriei Sectorului 3, a facut o declaratie pentru revista Capital in care precizeza ca: "M-am întâlnit săptămâna trecută cu preşedintele Consiliului de Administraţie al Minerva şi mi-a spus că au acordul de la Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru a reîncepe procedura de autorizare, pentru că autorizaţia expirase. Am stabilit cu el ca în cursul acestei săptămâni să aplice pentru un nou certificat de urbanism. Sper că au găsit bani, pentru că ei s-au oprit din cauza faptului că nu mai aveau finanţare şi cam ieşiseră din parametrii autorizaţiei iniţiale, dar acum au găsit şi bani şi au promis că vor realiza investiţia".
Cel care va dezvolta acest proiect, Aurel Eugen Muntean, un antrepenor sibian, o va face prin intermediul firmei Minerva-Galeriile Comerciale, care mai deţine printre altele şi magazinul Victoria de lângă Poliţia Capitalei.
Acesta a declarat în momentul demarării construcţiei, că intenţionează să realizeze un „mall-castel“ cu un turn mare în mijloc, unde a fost cupola, şi încă două pe margini.
Investiţia angajată iniţial în acest proiect a fost de 5-6 mil. euro, bani adunaţi din închirierea spaţiilor comerciale pe care omul de afaceri sibian le deţine în mai multe oraşe din ţară. Acesta este al cincilea „Circ al Foamei“ transformat în mall, după Plaza România, Bucureşti Mall, City Mall şi Liberty Center.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus