UN NOU ANSAMBLU GIGANT SE VA CONSTRUI IN SUDUL BUCURESTIULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ansamblul Solar Residence va fi construit in imediata vecinatate a Pietei de Gros si va avea o suprafata totala de peste 61.000 mp. Ansamblul va include 15 cladiri de locuinte in regim de inaltime D+P+5E, cu un numar total de peste 1000 apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Suprafetele apartamentelor pornesc de la 38,4 mp pentru garsoniere si ajung pana la 94 mp pentru apartamentele cu 3 camere. Prima etapa a constructiei cuprinde 4 blocuri cu un numar total de 296 de apartamente si amenajarea aleilor si a zonelor de relaxare, avand ca data de finalizare sfarsitul lunii decembrie 2015.

Marea noutate a acestui ansamblu este ca va fi primul ansamblu rezidential din Romania dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde – regenerabila si nepoluanta.

Investitia in acest ansamblu se situeaza in jurul valorii de 45 milioane euro. Proiectul are ca termen de finalizare luna septembrie 2017 si va include peste 1.000 de apartamente si 1.800 de panouri plasate pe terasele blocurilor.

Preţul locuinţelor din cartierul Solar porneşte de la 30.500 de euro pentru o garsonieră şi ajunge la 39.000 de euro pentru apartamentele de două camere, respectiv 70.900 de euro pentru cele cu trei camere.

Dezvoltatorul Ad Astra Partners este controlat de firma Losscar înregistrată în Cipru, iar administrator este Ionuţ Decebal Coţofană, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Împuternicita firmei Losscar în România este Ramona Oanca, potrivit Monitorului Oficial. Compania As Astra Partners a avut anul trecut cifră de afaceri 0, în timp ce pierderile s-au ridicat la circa 34.000 de lei. De asemenea, compania nu a declarat numărul de angajaţi pe anul trecut.

 În timp ce Ad Astra participă la acest proiect rezidenţial prin punerea la dispoziţie a terenului, grupul spaniol Cividesign vine cu componenta energetică, iar investitorul arab Eoliem Consulting va finanţa ansamblul.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus