UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL APARE PE HARTA BUCURESTIULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Un nou ansamblu rezidential apare pe harta Bucurestiului

 Mega Residence este cel mai nou ansamblu rezidential din strada Metalurgiei, mai exact din Sudul Bucurestiului, in sectorul 4. Dezvoltatorul, care nu este la primul proiect, si-a folosit intreaga experienta in constructia a doua noi blocuri care sunt perfect adaptate cererii din piata si care respecta cele mai drastice exigente.

 Astfel, oricine este in cautarea unei locuinte poate alege din 102 de locuinte: garsoniere, apartamente cu doua, trei si chiar patru camere.  Preturile sunt printre cele mai accesibile din Capitala, pornind de la 21.500 euro in cazul unei garsoniere; 26.500 euro pentru un apartament cu doua camere; 34.500 euro pentru un apartament cu trei camere si 79.000 euro pentru o locuinta cu patru camere.

 Blocurile sunt finalizate, se lucreaza la finisajele interioare, iar dezvoltatorul nu a facut rabat la calitate. Apartamentele se predau complet finisate (gresie, faianta, parchet, plinte, usi interioare, usi exterioare, obiecte sanitare, centrala, calorifere, zugraveli) si racordate la toate utilitatile ( gaze natural, energie electrica, canalizare si apa curenta).

 Pentru detalii, consilierii de vanzari ai companiei Sud Imobiliar Expert va stau la dispozitie la numarul de telefon 0728.318.388.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus