UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL DE LUX IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Dezvoltatorul SKV Properties investeste 30 milioane euro intr-un ansamblu rezidential de lux in apropierea parcului Herastrau din Bucuresti. Ansamblul va avea 110 apartamente si are ca termen de finalizare primul trimestru al anului 2016. Denumit 49 Gafencu, ansamblul este ridicat la 150 m de parcul Herastrau si de cartierul francez, fiind cel mai inalt ansamblu rezidential dezvoltat in apropierea parcului, cu 2S+P+11Duplex.
Acesta va avea o suprafata totala de 35.000 mp si va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 si 5 camere, 175 locuri parcare si alte facilitati specifice unui proiect de lux: SPA, piscina, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, paza. Preturile pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) si ajung pana la 2.500 euro/mp (TVA inclus).


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus