UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Europa Group Towers, firmă prin care lituanienii de la EGI intenţionau să ridice un proiect rezidenţial cu peste 300 de apartamente în apropiere de Lacul Morii din Bucureşti, a intrat în faliment, iar terenul a fost vândut în primăvara anului trecut. 

Cumpărătorul, firma Imob Construct Center, a plătit 1,35 milioane de euro plus TVA pentru terenul de 6.200 mp. Lichidatorul Europa Group Towers a spus pentru ECONOMICA.NET că înainte de parafarea tranzacţiei în aprilie-mai 2014, s-a încercat vânzarea terenului timp de un an, prin mai multe licitaţii. 

Firma Imob Construct Center, care a cumpărat terenul, este deţinută în proporţie de 80% de Petre Niculae, iar restul de soţia acestuia, Marinela Niculae, arată datele de la Registrul Comerţului. 

Pe terenul de pe Splaiul Independenţei se construiesc trei tronsoane cu sute de apartamente. Lucrările de construcţie au început în luna octombrie şi au avansat până la etajul şapte. Muncitorii de pe şantierul privat muncesc mai abitir decât cei de la şantierul de peste râul Dâmboviţa, cel al şoselei care va legaSplaiul Independenţei de Autostrada Bucureşti-Piteşti, şi care ar trebui finalizat în iunie 2016. 

"Lucrările au început pe 15 octombrie şi construim 330 de apartamente, cu 300 de locuri de parcare în subsol. Fiecare dintre locuinţe va avea centrală termică proprie şi se vor preda la cheie. Sunt trei tronsoane de blocuri, cu zece etaje. La preţurile apartamentelor încă se lucrează", a declarat pentruECONOMICA.NET, Florin Vîrje, şeful de şantier al constructorului Pedro Company Constructexim, deţintă tot de Petre Niculae. 

Lucrările de construcţie urmează să fi finalizate în luna octombrie a acestui an. 

Stire originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus