UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
10 milioane de euro vor fi investite de un dezvoltator roman de origine turca intr-un proiect rezidential, ce va fi dezvoltat in apropierea Academiei Militare. Terenul pe care se va construi acest complex rezidential, in apropiere de Parcul Carol, are o suprafata de 7000mp si este situat la 300 de metri de viitoarea statie de metrou care va face conexiunea intre cartierul Drumul Taberei si centrul Capitalei.
Ansamblul va purta numele MetroCity Academiei si va cuprinde 230 de apartamente, primele 110 vor fi gata in acest an, iar restul de 120 de locuinţe au ca termen de finalizare jumatatea anului viitor. 
Specialistii de la Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost implicata in toate fazele de planficare si pre-constructie. MetroCity Academiei este un proiect eficient din punct de vedere al constructiei, spatiile comune avand un procent de doar 10%. 
”Spatiile comune detin un procent de 15% si chiar mai mult in majoritatea ansamblurilor rezidentiale noi. Am reusit sa eficientizam proiectul din punct de vedere al constructiei, fara a face rabat de la conditiile locative specifice unui proiect rezidential destinat clasei medii, rezultand astfel o reducere de aproximativ 30% a costurilor anuale de intretinere pentru un locatar”, a declarat 
project managerul Bogdan Ghindea.
Preturile locuintelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 56.700 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafata construita de 66 metri patrati, de la 62.000 de euro + TVA pentru un apartament cu doua camere cu o suprafata construita de 67 metri patrati si de la 87.000 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, avand o suprafata construita de 97 metri patrati. Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus