UN NOU ANSAMBLU REZIDENTIAL IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In sectorul sase al Capitalei, oameni de afaceri turci investesc 48 milioane intr-un proiect rezidential ce se va dezvolta pe terenul Turbomecanica.
Ansamblul rezidential va avea 1300 locuinte, ale caror preturi pornesc de la 800 euro/mp util cu tva 5% inclus pentru demisol şi 1.000 euro/mp util cu tva 5% inclus pentru apartamentele de la etaj. 
Firma care construieste proiectul se numeste Rotar Residence, a fost înfiinţată cu câteva zile înainte de anunţul de vânzare a terenului Turbomecanica. Firma este deţinută de Eskiocak Sabahattin, Eskiocak Ilmiddin şi Eskiocak Alaettin, cetăţeni turci, arată datele de la Registrul Comerţului. 
Turcii au mai construit in Capitala un bloc cu 31 de apartamente. Recent au demarat lucrarile de constructie la ansamblul rezidential situat pe terenul achizitionat de la Turbomecanica.


citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus