UN NOU DEPOZIT DE LOGISTICA IN APROPIEREA CAPITALEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Logicor, companie ce activeza pe piata imobiliara din Europa, a anuntat finalizarea unui nou depozit de logistica de 40.000 mp in parcul de distributie Logicor Bucuresti I, aflat in Mogosoaia.
Parcul de distribuitie, alcatuit din trei cladiri care ofera un spatiu de depozitare total de 82.900 metri patrati, este situat la 10 kilometri de centrul Bucurestiului. Din punct de vedere al transportului, printre conexiunile strategice de care depozitul beneficiaza se numara DN2, situat la 3 kilometri si aeroporturile internationale Otopeni si Baneasa, ambele fiind situate la o distanta de 8 kilometri.
Noul depozit este preinchiriat pe termen lung, in proportie de 85% unor clienti internationali, printre care se numara IKEA, Heineken, companii farmaceutice si FMCG, precizeaza un comunicat al Logicor.
Parcul Logicor Bucuresti I are potential de dezvoltare pentru inca 64.000 mp de spatii logistice.
Logicor este unul dintre cei mai mari specialisti de pe piata imobiliara de logistica din Europa, cu un portofoliu de 13,6 milioane de metri patrati, acoperind peste 17 tari.
In Romania, Logicor este unul dintre cei mai importanti detinatori si operatori de proprietati logistice.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus