UN NOU PARC DE BUSINESS IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
AFI Europe România au anuntat ca vor demara lucrarile de constructie pentru un nou parc de business. Proiectul AFI Tech Park se va dezvolta pe terenul de circa 17 hectare, cumparat de dezvoltatorul imobiliar in perioada de boom a pietei imobiliare. Terenul este situat in aproprierea hotelului J.W. Marriott si a apartinut fostei fabrici Inox.
AFI Tech Park va fi format din două clădiri de birouri cu o înălţime de şapte etaje şi un imobil turn, ce vor oferi în total o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp. 
Potrivit calculelor Capital, noul proiect va găzdui circa 5.800 de corporatişti.
Dezvoltatorul imobiliar cu capital israelian AFI Europe România a finalizat construcţia şi închirierea celor cinci clădiri de birouri din cadrul AFI Park, acesta fiind primul parc realizat de acesta in Romania.
Cel de-al doilea parc pe care acestia il vor dezvolta la noi, va avea ca o prima etapa constructia a 20.000 mp, cu termen de finalizare în primul trimestru din 2018.

„Suntem siguri că această zonă de business va deveni un centru de interes pentru companiile multinaţionale în expansiune, aşa cum s-a întâmplat şi cu partea central-vestică a Bucureştiului”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Din punct de vedere tehnic, AFI Tech Park va avea o dispunere standard a etajelor cu o suprafaţă de aproape 3.000 mp, proiectată pentru chiraşii care au nevoie de o suprafaţă mare, cum ar fi companiile care oferă servicii de BPO,  back office, industria farmaceutica, IT&C şi servicii financiare, directe sau prin operatori externalizaţi, companii de distribuţie.


stirea integral aici


Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus