UN NOU PRODUS DE FINANTARE IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
CEC Bank are in plan realizarea unui nou produs de finantare imobiliara, prin care exista posibilitatea ca romanii sa cedeze bancii casa in probabilitatea cazului in care, pe parcursul perioadei de rambusare, acestia nu mai pot achita imprumutul.
CEC Bank va urma modelul bancilor americane, care acorda credite ipotecare cu optiunea de a da in plata casa achizitionata daca clientul nu-si mai poate plati ratele, informatie preluata de pe un site al unei publicatii electronice.
"Lucram la definirea noului produs de finantare imobiliara. Va fi un credit ipotecar in care clientul are posibilitatea sa dea in plata la un anumit moment. Acest produs va avea cu siguranta un avans mult mai mare si niste conditii de creditare mult mai severe", a precizat, in exclusivitate pentru publicatia online, Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.
Noul produs de finantare va fi lansat in cateva saptamani si va functiona in paralel cu actual credit ipotecar. Decizia CEC Bank de a promova un asemenea imprumut are legatura directa cu forma in care va fi votata de Parlament Legea privind darea in plata.
"Este o chestiune de preventie pe care noi o realizam. Daca iese legea in forma actuala vom lansa un credit care va fi foarte greu accesibil pentru ca trebuie sa ne luam niste masuri de protectie", a subliniat Radu Gratian Ghetea.
"Am vazut ca deja o banca a anuntat modificarea conditiilor de creditare la imprumuturile ipotecare, solicitand un avans de 35% pentru imprumuturile in lei si de 40% pentru cele in euro. Probabil ca si la noi, dar si la celelalte banci din sistem, vor fi conditii foarte apropiate. S-au facut simulari si scenarii la nivelul comunitatii bancare si s-a ajuns la concluzia ca este necesara o asemenea abordare in cazul in care Legea privind darea in plata va avea efecte de natura sa afecteze substantial activitatea bancilor", a declarat Presedintele CEC Bank.
Forma actuala a Legii privind darea in plata, care este o reglementare necesara, nu corespunde scopului initial, respectiv acela de a-i ajuta pe acei romani care intr-adevar au probleme, este de parere Presedintele CEC Bank.

stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus