UN NOU PROIECT DE APARTAMENTE DE LUX SE VA CONSTRUI IN 2015 IN CENTRUL BUCURESTIULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Proiectul va avea doar 36 de apartamente, iar preţurile se situează în intervalul 120.000-575.000 de euro cu TVA.

„Vernescu Residence se adresează oamenilor cu aşteptări mari de la casele lor, în ceea ce priveşte confortul, locaţia, vecină­tăţile. Se adresează unor persoane cu statut financiar ridicat, cu aşteptări elitiste, dar care nu au timp să gestioneze o casă sau vilă independentă, gradină şi toate problemele logistice aferente“, mai spune Katz.

De altfel, pentru gestionarea casei nici nu va fi necesar un efort supraomenesc pentru că apartamenetele sunt inteligente, cu control centralizat asupra tuturor funcţiilor care ţin de confort. „Există câteva precontracte, dar lansarea oficială şi a campaniei de promovare abia au început. Ne aşteptăm la rezultate palpabile în primul trimiestru din 2015, când şi clădirea va fi finalizată, mai ales că în cazul unui astfel de proiect exclusivist potenţialii clienţi îşi doresc să vadă proiectul în stadiul final, ţinând cont şi de alte promisiuni din piaţă, alte proiecte care nu au fost finalizate“, mai spune Reuven Katz.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus